2.11.09

My Third Trip To Singapore

Salam...

Huiiii..dah lama tak update blog..rasanya lebih sebulan kot..bukannya apa..tak banyak benda yang nak di story mory kan..however..couple of weeks ago..kami ada travel fair kat Singapore..sama cam tahun lepas jugak..cuma kali ni buat kat Suntec Singapore International Convention & Exhibition Centre..Suntec City la senang cita..compared to last year, this yer punya crowd lebih besar..ramai gila orang datang sampai nak bergerak pon susah..especially petang..so sangat happy..walaupon kami cuma managed to sell 1 fridge magnet jer..tapi kami tetap happy..sebab at least kami dapat banyak potential customer yang mungkin akan membanjiri tempat kami cuti sekolah ni..

Gambar tak la banyak sangat..sebab mood nak ambik gambar tu takdo memandangkan tak berapa sihat masa dok kat sana..tetiba kena flu..bukan H1N1 ya..tapi mungkin sebab tukar angin kot..so tak berapa nak best la sebab tak sihat..sungguhpon begitu aku ni sempat la jugak bersoping moping kan..sempat sekali lagi berkunjung ke Mustafa Centre kat Serangoon tu..n jugak Arab street..tapi tak beli kain sebab aku merasakan yang most of the textiles are not updated..tahun lepas aku tengok kain tu..tahun ni pon sama jugak..tak macam kat Kelantan..every month design baru..hmm..

Walau apa pon..trip to Singapore kali ni best..penat tu memang penat..sangat2 penat..mungkin sebab aku tak sihat sama..Gambar nanti aku akan cuba upload ya..actually seronok bila dapat buat keja luar macam ni..tak kisah la dalam Malaysia ke luar ke..sebab disamping keja..aku jugak bleh jalan2 tengok tempat orang..kira curik2 masa la..secara tak langsung aku kira pegi holiday jugak la kan..keja aku pon bukan la susah mana pon..

Lepas ni plan nak pegi Cameron..dah lama gila tak pegi..last aku pegi tahun 2oo1..so plan nak pagi sekali lagi..mungkin dalam Dec..tunggu adik aku balik dulu..till then..tarra..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Signorina Syima said...

bila nak bawak aku gi singapore..?

hOOdedLicIOUS said...

Bila ko nak pegi..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...