9.12.09

Tari Tirana - Chika..You Are So.......


Sekarang ni sebok layan Tari Tirana kat TV3 every Tuesday 9.00 pm..memula rasa cam busan jer..but lelama tu cam best plak..plus si Neo yang super sexy kan..cuma rambut dia tu jer yang kusut cam mana ntah..rasa cam nak ambik sikat n tolong sikatkan..kah kah kah..

Episode semalam adalah sangat sangat sangat tak leh terima ok..tak sangka si Chika tu sampai sanggup nak bunuh orang disebabkan oleh satu laki jer..memula tu ingat dia just nak gertak ke pukul ke apa ke kan..tak sangka dia sampai tergamak upah prof assassin untuk bunuh..tu la niat tu memang dah tak elok kan..ambik ko terbunuh kawan sendiri..sapa nak tolong jawap tu..dah la bunuh..kerat into pieces plak tu..sangat tak bleh terima..dan yang paling lawak sekali..siap sedekahkan surah Yasin lagi tu kat depan mayat yang dah dikerat2 tu..apa la si Chika ni..tak de kawan vougue cam Chika tu pon tak pe..menakutkan..nampaknya penyakit jiwa mak dia tu dah diwarisi oleh si Chika ni..sampai sanggup bunuh orang..

Yer yer i know ni cuma drama..cuma kadang2 bila tengok TV tu cam teremosi skit kan..biasa la pompuan kan..huhu..tapi serius menakotkan ada kawan cam Chika..tapi aku harap sangat si Tirana tu akan kekal dengan Neo..bukan sebab si Neo ni sexy kay..sebab satu Neo sanggup dumped si Chika untuk dia (even sebenarnya dia memang dah lama nak dumped si Chika, bila pk Chika dok spedo dia makanya dia bertahan), dua sebab Ash tu cam tak leh buat keputusan sendiri..semua Vee (manager dia) yang aturkan (yer la nama pon manager..tapi takkan sampai telefon pon manager nak kena pegang kan)..and tiga, dia tak pedulikan si Tirana pon masa dia jadi penyanyi..memang bukan salah dia la kan sebab telefon dia si Vee yang pegang..tapi takde telefon hotel ke nak call..bukan jauh mana pon..Malaysia ngan Singapore je pon..kenapa tak bertegas dengan Vee tu..zaman sekarang orang dah tak kisah kalau penyanyi or pelakon kesayangan dorang ada bf or gf..hampeh..so..dengan reason2 ni..aku harap ending dia Tirana dengan Neo bersatu..ash..ko bleh pilih Chika..aku rasa sesuai kot dia dua..si Ash memang kaki turut..si Chika plak Queen Control..hua hua hua..

Apa2 pon nak tunggu minggu depan..apa jadi bila Tirana dah tau yang Ash satu kolej ngan dia..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...