26.2.09

Happy Birthday To Me..

Olla Semua !

Lama bangat aku tak update..tak lawat2 blog..n tak online internet gak..agak busy skit ngan keja..bukan la nak kata diri ni rajin or bagos sangat..bukan gak nak kata yang keja melambak2 sangat..cuma ada la keja2 aku yang membuatkan aku tak leh nak online..yang ambik masa aku sampai aku tak cukup tido (huhu..bertambah2 la eye shadow asli aku ni..tak payah dah nak pakai2 eye shadow lagi)..apa yang pasti minggu ni aku memang sibuk..tu jer..pada yang mencebik mulut tu mampos ko..ada aku kesah kalau mulut ko herot berot..


zwani.com myspace graphic comments
Happy Birthday Graphic Comments



Tak mo tensi2..tak mo emo2..tak mo nyumpah2..hari ni hari yang GUMBIRA..sebab apa..sebab hari ni..genap la usia aku 20++ (chewah berahsia la sangat macam orang tak tau usia aku berapa)..So..A VERY HAPPY BIRTHDAY TO ME..ucap sendiri nyanyi sendiri..tak malu..memang tak malu pon..


Happy birthday to u..
U were born in the zoo..
Lalalalalalalalala..
HAPPY BIRTHDAY TO U..



Aku tak do plan nak party marty bagai..cuma dah lama niat nak kenduri pisang kat masjid..aku bersyukur Allah taala panjangkan usia aku sampai sekarang ni..aku berdoa semoga Allah taala sentiasa memberkati aku, limpah ruahkan rezeki aku dan panjangkan usia aku..

Pagi2 dah dapat Birthday Wish dari kawan2..sangat mengharukan..tak sangka dorang masih ingat kat aku..ada setengah tu no phone yang aku tak kenal..tapi tak pa la..mungkin kawan2 lama yang dah terlost contact ka kan..To all yang wish n always doakan n support aku..Zillions thanks from me to u..to family..i love you all so so so muchos..to best buddies..saya sayang kamu..to boyfie..boyfie?..kuang kuang kuang..ada ka..ahaha..kesian kan..ucapan kena tangguh ke satu tarikh yang akan di beritahu kelak..bleh gitu..whatever..apa yang pasti malam ni nak kuar ngan my beloved parents (pada yang sekali lagi nak mencebik mulut tu..sekali lagi aku ulangi..MAMPOS KO)..they have something for me, they said..see yah around..tarra..

10.2.09

She's Back...

Wohooo...Mrs Manager is back..cam tu la..hehe..jangan cakap cam tu..mesti ada orang baca punya la..i la tu orangnya..huhu..


"Forget past mistakes. Forget failures. Forget everything except what you're going to do now and do it" - William Durant

Ada sesapa ada telinga extra?


Bro..pinjam telinga tu leh?



Ada sesapa ada telinga extra tak..aku nak ganti baru telinga aku ni..asyik sakit jer..bulan ni saja dah 2 kali sakit..memula sebelah kiri..ni sebelah kanan plak..aku rasa korang pon dah busan dengar cita pasal telinga aku ni kan..nak buat cam mana tak tau la..duit jangan cita la kan..beratus dah abih jumpak Doktor..tak caya tanya Mrs Manager..aku dok claim medical..campur ngan demam la apa la..haih..ni dah malas nak pegi Doktor lagi..beli ubat kat farmasi ja..selalu sangat pegi jumpak Doktor sampai dah terer dah nama..ha..kalau ada farmasi yang kekurangan pekerja leh la hire aku ek..tapi aku pandai bagi ubat sakit telinga ngan deman ja la..huhu..

Akak suke..akak suke..vangga vangga vangga !!!




Oh hari ni very the vangga..sebab apa tetiba nak vangga vangga pepagi ni..?..sebab musababnya adalah..buat pertama kalinya dalam idup ini akak guna MS Outlook untuk ckeck email..huhuhuhu..pada yang nak mengumpat keji sampai juling2 mata silakan..yer yer aku adalah jakun..so what..Aku guna version 2007..sebab MS Office aku 2007 punya..huhu..aku suka ja guna yang 2007..sangat convenient..







Ni hasilnya..aku blom master lagi..sebab baru la try pagi ni..dok godek2 benda alah ni..selama ni buat tak pandang ja..tetiba hari ni aku tergerak nak try..sebab dia boleh bukak 2 3 email dalam 1 masa..so senang kan..tak payah nak bukak window banyak nak check email (pada yang ada banyak email la)..ok la..nak godek lagi..tarra..

9.2.09

Trip To Terengganu ~Part 2~

24 Jan 2009~KL-Terengganu


Aku ni over excited dapat pi Terengganu..sebab ni first time aku pi sana..aku tak pernah sampai Terengganu lagi..Pas isi perut kat Al-Rawsha (sila klik untuk entry lepas)..kami terus gerak..jalan sesak jangan cita la kan..kira jamzzzz la highway..kami stop kat Petronas Bentong..macam pesta..punya la ramai orang..haih..nak isi minyak pon beratuq (keta beratuq)..tu nasib kena beratuq..kalau dia soh ambik nombor..lagi la naya..tapi sebab excited nak holiday punya pasai..tak pa la..sabaq ja la..


Keta memang kemut la..tapi kami menghabeskan masa dalam keta dengan bersembang2 gosip2..hahah..dan lagi nak bergosip..ala bukan gosip liar..gosip dalaman ja..kesian mummy la..dari Cooleem tu perjalanan..memang letih la kan..kalau aku yang muda ni pon sakit pinggang2..mummy lagi la kan..orang lama (sedap skit dari tua kan)..







Ni kira dah lebih separuh perjalanan dah ni..makanya dah release skit..lagi plak masa awal2 perjalanan tu kan berbukit2..keta suma slow mo la..ditambah plak ngan kempen keselamatan jalan raya time perayaan..suma ambik langkah berjaga2..ya la..kita nak balik kampung bercuti..kot satgi holiday bertukaq jadi kenduri arwah plak..oh ya lupa nak cita kat entry sebelum ni..sepanjang perjalanan aku ngan mummy dari Cooleem ke KL..ada la dalam 6 accident kami jumpak..ada yang teruk ada yang besa2 ja..ada satu aku terperasan ada 1 benda yang terpelanting mai kot jalan menghala ke selatan..accident arah pi utara..aku cuma perasan ada polis mai kutip ja..beg ka kepala orang wallahu'alam..







Ni la drebar (driver) kami..saja dia buat muncung lagu tu..sebab dia rasa lawa..huhu..the whole vacation my big sista yang bawak keta..hehe..maklum la..aku kan pelancong yang nak menikmati keindahan..hehe..dia memang besa ngan Terengganu ni..seminggu tu 3 4 hari dia kat sana keja..la ni kena tukaq pi sana plak..memang terer la..Alhamdulillah perjalanan kami selamat..bagos drebar kami ni..siap cita2 lagi pasai tempat2 yang kami lalu..terer tau..







Ni plak muka2 orang yang letih..minah tu (adik aku) muka selebet sebab dia tetiba demanm.dah la demam..jangkitkan plak demam tu kat orang..memang nak kena..aku la tu yang terjangkit..demam selsema..aku memang cepat terjangkit demam selsema ni...hangin sati badan..memang tak syiok berjalan2 kalau demam..dah la aku tak bawak inhaler aku tu..Alhamdulillah aku tak kena asthma sepanjang vacation tu..cuma temperature naik, bersin2 n tak selesa jer..balik rumah baru kena asthma..







Muka owner blog yang selebet n letih..memang lemau..huhu..excited aku bila sampai area Cherating..selama ni dengaq ja nama dia..akhirnya sampai gak aku..kawasan perkampungan rupanya..sepanjang2 jalan tu memang banyak la chalet la resort la..bila masuk ja Terengganu aku cam "wahhhhhhhhhhhh.."..berbunga2 berbintang2..ahaha..over excited..besa la aku memang suka over2 ni..


Perjalanan diteruskan..hari dah semakin petang..kira senja baru kami sampai area kemaman..aku cam tak sabaq ja nak sampai kat destinasi penginapan kami..masa sampai kat kerteh adik aku plak nak pi beli ubat demam..so big sista kata singgah kat Mesra Mall..cari2 kat dalam tu takdak farmasi la plak..Guardian ja yang ada pon..tu pon tak bukak..kebetulan ada Popular kat situ..aku plak bukan leh nampak bookstore..gatai ja kaki nak langkah masuk..so semua pon masuk la jalan2 dalam Popular..mummy besa la..cari buku ngait dia..aku saja jalan2 survey novel..adik aku ngan big sista ntah beli apa ntah..aku pon malas nak pikiaq banyak grabbed satu novel..nanti la aku cita pasal novel ni..sangat lah best..


Pada yang tanya pasai pa letak Mesra Mall..bunyi cam Mesra Mart kat Petronas Station ja..yes..that's rite..memang initiative Petronas nak bukak mall ni..kata kakak aku..memandangkan ramai gila staff depa kat area2 ni..dah entertainment takdak kat sana..nak shopping paham2 ja la..makanya depa bukak la mall ni..jangan ingat mall ni cam mall2 besa tu na..dalam mall ni ada jugak boutique yang berjenama na..restaurant pon best2..yang ada nama..ada Giant lagi..tapi blom bukak la..depa yang kena transfer dari KLCC (macam kakak aku tu) akan rasa cam "why me..why why why..kenapa aku yang kena transfer mai sini..dah la tak dak apa kat sini..apa akan jadi pada social life aku"..bagi yang pompuan plak "abih la aku beku kat sini..nak shopping kat mana lagi pas ni..larat nak shopping kopok lekor ja kat kemamam tu"..so dengan adanya Mesra Mall at least depa tak la rasa tensi n busan..produktivity keja tak la menjunam kan..nak tau lebih lanjut sila klik di sini..baca article ni..ok..





Gambaq tershaking..


Sambung balik cita..pas kuaq dari Mesra Mall..kami gerak lagi..bila nak masuk kerteh ja..tetiba aku nampak cam langit tu kaler oren..aku tanya la cahaya apa tu..kakak aku kata tu la cahaya dari api yang kuaq dari cerobong yang mengeluarkan gas..bila masuk ja area tu aku cam teruja tengok plan2 Petronas..sebelah Petronas Carigali..sebelah lagi Petronas Gas..rasa cam kat Marikh plak..malam emmang cati bangat..dengan lampu2 n api yang menyala macam lilin besaq..cerah langit tau..







Oleh sebab kesian kat adik dia yang perak jakun ni..makanya big sista pon berhenti bagi aku chance ambik gambaq..tapi jauh skit la..












Pada waktu siang macam ni la rupa plan2 tu..tak lawa kan..ha malam ja lawa..kakak aku punya office ada diantara2 plan2 ni..ok la..nanti sambung lagi..aku dah letih dah dok merapu..sampai tersejat sebelah otak aku..tarra..


Nini Cokolat Celup..Celup Celup..


Kechik giler gambar..ni cilok dari internet..tak sempat nak ambik gambar tadi..sedar2 dah habes jer..huhu..


Heavennya rasa dapat makan cokolat hari ni..haih..sangat soothingkan jiwa yang gundah gulana (hmm..tak la gundah gulana sangat..kira lite2 jer)..dah berbulan tak makan cokolat..dan berbulan jugak takde stock dalam fridge..diet la konon..kalau tak, tak penah kehabisan stock la..mesti ada..haih..








My Favey are Caramello, Macadamia, Chocolate Whip, Almond, Hazelnut and Dairy Milk (plain)..haih..sangat heaven..tingat zaman belajar dulu..sebelum naik flight mesti beli 2 (Caramello & Chocolate Whip) bawak balik..sebab kat dalam murah..beli 2, 1 jatuh RM15.90 jer..kalau beli 1 dalam Rm17.00 kalau tak salah..kalau kat luar mahal wei..ingat lagi..si Carrie pegi labuan..aku pesan banyak giler..sebab sana lagi la murah..RM8.00 ke RM6.00 cam tu..bukan yang biasa ada jual kat supermarket kita ni..yang macam dalam gambar ni la..aku lebih prefer yang ni..chocolate dia lebih sedap, smooth n moist..kalau yang biasa tu pahit, keras skit n texture dia tak la moist cam yang ni..haih..skunk dah jarang2 dapat makan..kalau pegi ngantar sesape kat airport leh la beli..kalau tak, nak beli kat mana..kalau yang biasa kat Langkawi, 2 RM7.00..kalau yang jenis ni lebih kurang harga beli kat airport..


Kalau pegi langkawi dapat la borong chocolate..borong sampai tak ingat2 dah..last aku pegi ngan big sista, mummy, ayah n makcik aku, kami borong sakan..aku ngabihkan almost RM100 untuk chocolate jer..huhuhuhuhuh...gilos kan..tambah ngan kakak aku lagi memborong sakan...melambak2 la kat umah..hari2 aku ngadap tu jer..sampai gumok aku dibuatnya..tu yang aku stop jap makan chocolate..


Aku hanya makan Cadbury jer..lain2 kureng..bukan tak makan..tapi kureng..diulangi..KURENG..kalau cadbury memang hantu la kan..sekali hadap jer..kat umah..aku jer yang makan pon..yang lain2 tu kureng..makan main2 jer..dorang dah tau..kalau habes siap..memang aku sumpah 7 keturunan..jahatkan aku..lagi plak dorang tak gemar..aku jer yang soka gilos..tido cadbury, mandi cadbury, minum cadbury, makan cadbury, mimpi pon cadbury..over kan..memang pon..aku suka jer nak over2 kat sini..


Enjoy la makan chocolate selagi korang leh makan..dah tak leh makan apa pon tak leh nak buat dah..chiow..


P/S: Saja aku nak letak tajot cenggitu..sila nyanyi cam iklan kat TV tu ya..

8.2.09

Trip To Terengganu ~Part 1~

Salam Peep-pals!


Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Feb dah..masa tu memang cepat berlalu..sok2 ni sedaq2 dah habes tahun 2009..so pada yang dok buang masa tak tentu hala..sedaq2 la wahai manusia..masa itu emas..la ni dah bulan Feb..jangan ingat awai lagi na..masa takkan pernah buzz kita macam orang buzz kita kat YM kalau kita tak layan atau terlupa nak layan dia..kalau kita lalai kita yang rugi..sedaq2 dah sampai hujung tahun..satu benda pon tak tercapai sebab selama ni kita dok amalkan sikap "tak pa masa panjang lagi".


Pada yang memang workaholic tu..jangan dok sebok keja sangat2..bukan tak bagi keja..tak bagi cari duet..tapi berpada2 la..jangan sampai lupa diri sendiri, kuarga n orang sekeliling..dah kata jangan buang masa..dok keja ja sampai tak ingat apa..hidup ni kena balance..dunia ngan akhirat..keja ngan entertainment..diri sendiri ngan kuarga..baru la betoi..bukan nak mengajaq..tapi nak memperingati ja..suka baca..tak suka jangan baca..konsep yang mudah difahami..budak darjah 1 pon paham..


Ok..tak mau dah dok berletiaq pasai masa ni..la ni nak cita pasai trip pi Terengganu hari tu..dok tangguh2 sampai bila pon tak tau la..dok kira takdak masa..masa tu sentiasa ada..kita yang kena pandai bahagi2 masa tu..ni aku cakap kat diri aku sendiri ni..


24 Jan 2009~Cooleem-KL-Terengganu


Dah lama plan nak pi bercuti..aku always ok jer..cuma sis2 aku ja yang takdak masa..sorang busy belajaq..sorang busy keja..bukan aku ni tak busy keja..cuma aku ja yang agak flexsible antara semua..pikiaq punya pikiaq nak pi bercuti kat mana..last2 big sista ajak pi Terengganu memandangkan dia nak cari rumah sewa kat sana (aku ada cita pasai big sista yang kena tukaq pi Kerteh..hampa godek la entry yang lama2 tu)..so sambil menyelam minum ayaq la kan..haha..


Perjalanan ke Kl mengambil masa dalam 4 jam..kami (aku ngan mummy) bertolak kol 8.00 am plus2..sampai di rumah big sista kol 12.00 pm plus2 camtu..tak masuk rumah pon..ambik big sista ngan adik aku terus bertolak pi Terengganu..adik aku balik cuti mis sem seminggu..memandangkan dia dok ada di Johor..so soh dia turun KL ja la..perut pon cam dah lapaq..dok kruk krak kruk krak..mummy kata tak payam makan la..sebab dia dah masak (bekal) pagi tadi..tapi big sista ajak makan nasi Arab..dia memang dok bunyi lama dah nak bawak mummy makan kat situ..so memandangkan masa tu dah kena sangat..kami pon malas nak pikiaq banyak2..pi ja la makan..bekal tu bleh makan nanti kat sana..




Chicken Mandy with Rice Mandy


Restaurant AL-RAWSHA..merupakan restauran masakan Lebanon..pekerja dia pon mostly orang depa jugak..tak tau la orang Lebanon ka apa..tapi orang depa la..orang Timur Tengah la senang cita..makanan dia memang marbeles..single set dia leh makan 2 orang..mau taknya..ayam sebelah..gilo ka apo..nama pon nasi Arab..orang Arab ni nafsu makan depa memang besaq..














Nasi tu dia combine sekali dua2 set..ayam tu kira sekoq la..nasib baik ayam remaja ja..kalau ayam dewasa tak tau la cam nak habeskan..



Kami order 2 set Chicken Mandy with Rice Mandy, Tebouleh (daun pasli, tomato, bawang besar, weet yang dihancurkan dan minyak zaitun - weet tu sejenis hi-fibre biscuit) dan untuk tak mau bagi mengkelan plak kami order Green Pea Meat with Bread..makan nasi mesti la kena ada kuah kan..makan kering2 ni buat mengkelan ja (pada yang tak tau mengkelan tu apa..mengkelan tu adik beradik tercekik..tapi tercekik lite2 la..)..meat tu bukan beef na..lamb..terkena sebenarnya..ahaha..kami ni memang tak makan lamb ngan mutton..tapi dah order makan gak la wat bodo..tak suka bau dia..telan gak la sebab tak mau baziaq..membaziaq tu kan sahabat setan..ayaq plak kami order sama..Ice Lemon Tea..dia tak pakai yang instant tu..kira homemade la..sangat soothing..huhu..




Ice Lemon Tea


Roti dia tu kira cam roti nan la..roti tu sebenaqnya kami tak order..tapi mamat ambik order tu tak bleh faham apatah lagi cakap melayu (definitely la kan sebab dia orang Timur Tengah)..English pon tak berapa nak fasih..so dok uk ah uk ah la kan..kami kata tak mau roti..dia wak mai gak..tak pa la..rupanya ada sorang tu leh cakap n faham bahasa melayu..sebab dia dok lama kat sini..awat la hang tak mai ambik order cek oii...haih..depa pon..boh la hat yang terer bahasa Inggeris at least kan sebagai waiters..retaurant depa ni ramai orang Timur Tengah mai makan..ha la nama pon makanan depa kan..suasana memang selesa sangat..besaq..tak hangat..kalau hampa pi makan kat sini satu hari nanti jangan terkejut terkujat plak tengok waiters dia muka cam kita curik duit dia..casher dia pon sama..depa memang jenis yang tak mesra alam kot aku rasa..Tebouleh tu sedap..kira cam salad la..Rice Mandy tu makan saja pon sedap..dia ada bagi sekali cabai cam cabai nasi ayam tu..aku tak makan sangat pon..sebab rasa dia sama cam yang nasi ayam punya..tak suka tak suka..tapi overall..makanan dia memang marbeles..sangat2..harga pon tak mahal..semua tu dalam RM 79.00 plus2 jer..





Muka atak senyium..ada sama ka..




Sukanyer dier..


Perut sudah kenyang..hati pon soka jer..kami pon tak mo tunggu lama n gerak angkat punggung..perjalanan jauh lagi ni..sambung lagi pas ni..buat panjang2 pon hambusan plak sat gi..jumpak di part 2..tarra..


P/S: Kepada ~mizzamy~..hari 2 ko soh aku update kan..ni ha dah update..oh ya..restaurant ni terletak di Jalan Damai off Jalan Ampang..dekat dengan restaurant Moroccan n French Embassy..

3.2.09

Again Tag From Naily Anis

I've been tagged..dan ianya adalah sangat panjang..nasib baik leh jawap pendek2 je..huh..so..sila la tengok result kepada soalan2 2..


1 . Name – perlu ke?..
2 . Birthday – 26 Feb 1982 (siap ada counter lagi..huhu)..
3 . Birthplace – Kulim Valley..
4 . Current Location – My work place..
5 . Eye color - Black (i guess)..
6 . Hair color – dark brown..
7 . Height - 152cm..
8 . Right handed or left handed - Right handed..
9 . The shoes you wore today – Hawkeyes Slipper
10 . Your weakness – It's hard for me to say NO..
11 . Your Fear – Allah SWT (off course)..
12 . Your perfect pizza – Super Supreme, Chicken Supreme & BBQ Chicken..
13 . Goal you would to archieve next year – Making lots of money..
14 . Your Most Overused Phrase On an instant messenger – hmmm. huhuhu & thee hee..
15 . Thoughts first waking up – What time is it now?..hehe..
16 . Your bedtime – as early as 9.00 pm..n as late as 12.00 am..
17 . Your most missed memory – My Campus Life..
18 . Pepsi or coke - Both..
19 . Mcdonalds or burger king - Both..
20 . Single or group dates - Single..
21 . Chocolates or Vanilla – If it's related to food..Both..
22 . Cappuccino or Coffee - Cappuccino..
23 . Do you smoke – Nope..
24 . Do you swear – Yups..if i need to do so..
25 . Do you sing – Yups..untuk ceriakan diri sendiri
26 . Do you shower daily – Off course la..twicw a day..soalan apa ni..
27 . Have you been in love – For the time being nope..but i had b4..
28 . Do you want to go to college – 200% yes..i really wana further my studies..
29 . Do you want to get married – Gila sape yang cakap tak nak..
30 . Do you believe in yourself – Sometimes yes..sometimes nope..
31 . Do you get motion sickness - Sometimes..
32 . Do you think you are Attractive – Nope..sebab tu masih single till now..huhu..
33 . Are you health freak – Nope..
34 . Do you get along with your parents – Yups..especially my mom..
35 . Do you like thunderstorms ? – Nak kata suka tak..tak suka pon tak..
36 . Do you play instrument - Melodian & Recorder..ahaha..
37 . In the past month have you drank alcohol – BIG NOPE..
38 . In the past month have you been on Drugs – ANOTHER BIG NOPE..
39 . In the past month have you gone on a date - Nope..nope..and nope..
40 . In the past month have you gone to a mall – Yeahh..off course...
41 . In the past month have you eaten Sushi – Yeahhhh..love it..
42 . In the past month have you been on stage - Nope
43 . In the past month have you been dumped - Nope..
44 . In the past month have you gone skinny Dipping – I never gone skinny dipping in my whole life..
45 . In the past month have you stolen anything – Huish..Dosa..DEFINITELY NOPE..
46 . Ever been drunk - BIG BIG BIG NOPE
47 . Ever been called a tease – Yups..
48 . Ever been beaten up - Kechik2 dulu ada la..
49 . Ever be Shoplifted – Maksudnya?..
50 . How do you want to die – Kalau Allah SWT izinkan nak hidup 1000 tahun..chewah..
51 . What do you want to be when you grow up – I wana be successful and rich..
52 . Favourite eye color - Brown Color..
53 . Favourite hair color – I love my original hair color..
54 . Short or long hair – Sometimes long sometimes short..
55 . Height - I love how i am now..
56 . Weight - Less than 60 kg..bleh ke..
57 . Best clothing style – i always in my fav jeans n tee..
58 . Number of drugs i have taken - Never la..isk..dok ulang2 tanya ja..
59 . Number of cds i owned - Countless
60 . Number of piercing – 2..
61 . Number of tattoos – HARAM TAU !..
62 . Number of things in past i regret - Too many to tell..
63 . Tag to 2 peoples –
~mizzamy~ & June

2.2.09

Hmm..Hmm..




Mrs Manager dah privatekan blog dia la..kenapa kenapa dan kenapa..ala jangan la private..uhuk uhuk..

Sebuah Kajian di Pusat Membeli Belah

I got this from my sister..n thought of sharing it with u all..ni bukan nak offend sesapa..just for laugh..sekadar hiburan untuk mereka2 yang tensi2 ngan keje yang melambak2 menimbun2 lepas cuti panjang hari tu..jangan tensi2 ya..enjoy..


*****************


Ini adalah sekadar pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihati di pusat2 membeli belah di tanah ayer..


Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Orang lain pun senang melihat mereka.


Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak yg x kelakar mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Kta boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Aku pun tatau apa hal. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya.Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkahlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terhadap itu amoi cun. Macam mau makan orang... Inseculity ploblem..


Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple tadak sapa pedulik punya pasal looo..no komen..


Awek cun berpakaian seksi
Akan ramai orang melihat awek ini. Tetapi awek ini tadak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak ramai kelana dia tau badan nya ada power.. Seperti juga mcm kta ada kereta cantik ka rumah besar ka jam baru ka mesti kasik orang tengok, so boleh perasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.


Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya pelempuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka? Tatau apa mau cakap lagi woo..



P/S: Ntah apa2 la survey ni..tapi cam lawak gak la kan ayat2 dia..harap korang enjoy la..bagi yang tensi2 ngan keje tu..at least kureng skit tensi korang tu..kalau tak kureng gak..jangan malu2 segan pegi jumpak Psychiatrist..mungkin dia leh tolong..tarra..

1.2.09

Dia datang dah

Saat yang paling tak suka..bila tetiba kena asthma n u dont have the inhaler with u..i'm in that situation now..it's not so serious..but it makes u feel uncomfortable..mula nak batuk la apa la..kalau biar melarat ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...