10.1.10

This is what I'm waiting for...9 Nyawa by RAM


Dah kluarrrrrrrrrrrrrr...yeahhhhhhhhhhh..teruja seketika ya kawan2..tapi kat bookstore kat area sini takde lagi..huhu..tu yang sedeh tu..haih..actually ada 2 novel yang belom diupdate lagi..nanti bila dah rajin2 i update..saya sangat suka Ramlee Awang Mushid..maksud i karya dia..lain dari yang lain..tak percaya cuba la baca..mesti melekat..

Di kala orang sebok dengan Sophy Kinsella, Jody Picote dan ntah sapa2 lagi penulis barat yang sedang menempa nama di dunia penulisan novel ni i masih setia dengan penulis tempatan yang sorang ni..bukan sebab English i teruk ok..tak baca novel Inggeris, tak cakap omputeh 24/7 dan tak mempunyai blog berbahasa Inggeris doesnt mean that ko buta English ya..

Berbalik kepada 9 Nyawa..bila baca sipnosis i dapat rasakan konsep cita dia lebih kurang macam Trilogy Bagaikan Puteri..i cant wait untuk baca novel ni..nak gempur bookstore sekali lagi hari ni..mana tau kalau2 dah kuar ke kan..sesapa yang nak baca sipnosis dia sila klik di sini..


0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...