20.2.10

Dukacita..

Salam Peep-pals,
Tajuk pon dah bleh explain kan..yer i tengah dukacita ni..semak perut..shawl kat blogshoppe dah semakin susut..nak update stock pon tak leh sebab supplier pon takde stock..tensinya..wholesale customer dah tanya2..hadoi..harap2 minggu depan dah clear kastam stock2 tu semua..dari last week stuck kat port menurut kata supplier..buat masa sekarang i cuma ambik kat 1 supplier jer..sebab x nyempat lagi nak cari supplier lain..nak kena cari backup jugak nampak gayanya ni..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...