11.2.10

Happy Happy Happy..100 Kali Happy

Salam peep-pals,

Haha..i sangat happy dan berbunga2..kenapa..hehe..sebab seperti yang cakap semalam stok baru yang superlicious dah sampai..huhu..sangat lawa..semalam dah tangkap2 gambar untuk upload dalam blogshop (klik untuk ke blogshop i)..model blom balik..so nunggu dia balik esok baru ambik gambar..hehe..

Satu perkara lagi yang membuatkan i berbunga2 hari..balik semalam mummy bagi Birthday present..bagi awal katanya..memandangkan dah beli..bukak jer..wahhhhhhhhhhhh..kembang kuncup hidung den nengok present tu..tak disangka2..memang dah lama nak ni..plan nak beli last2 dapat free..soka hati ni...siap warna pink lagi..sangat sweet dan girlish..suka suka *sambil tepuk2 tangan*..hehehe..




Thank mak & ayah sebab bagi present ni..thanks sangat2..i know that both of you love me so muchos..and i love you too..ayah..walaupon selalu bertegang urat but deep inside my heart you are the best dad i ever had..deep inside my heart too..i love you more than anything in this world..takde sape bleh sangkal pertalian kita or stand between us sebab i am your flesh and blood daughter..we are family..we always care for each other..we always protect each other..nobody will left behind..thank you so much for everything..*sob sob*..tetiba sedih plak..



P/S: gambar present tu nanti bila tiba masanya i upload..tak best tunjuk awal2..tak seri la nanti..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...