28.2.10

Sticky Mode: Scroll ke bawah untuk entry baru ya..

Agak lama i tak update blog ni..bukanya apa i agak bz ngan blogshop i yang baru..apa yang dijual di sana ?..ya kepada kamu kamu kamu yang cantik manis yang memang fan of shawls..sila la ke blog saya dan browse all the new collection yang saya baru update..chewah..i jual shawl..


For those yang mencari2 kain chiffon untuk buat baju..i jugak ada jual kain chiffon..tak banyak la sebab kebanyakan dah digrab orang sebelum i upload kan lagi..material super lembut ok..sangat lawa..nak tengok sila klik kat sini atau klik gambar kat bawah..i jual murah2 jer..free postage tau..kira uol bayar harga yang uol tengok kat blog tu..


Bayaran bleh dibuat melaui Maybank2u atau CIMBclick..so kamu kamu kamu yang cantik manis jangan lupa jadi follower shawlitas tau..sebab banyak lagi promo dan update lepas ni..add jugak kat Twitter & Facbook..Happy Shopping...




0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...