10.2.10

Stock Shawl baru dah sampai..

Salam peep-pals,

I rasa soka hati sangat2..sebab stock shawl baru dah sampai..sedikit masa lagi i akan upload kat Shawlitas BlogShoppe..shawl kali ni jenis pashmina net..material dia mixed cotton..ringan dan tak panas..sangat senang nak pakai..tak payah pakai pin/brooch pon bleh..i ada satu warna putih..suka pakai shawl jenis ni sebab selesa..

Stock kali ni jugak termasuk plain shawl assorted colors..material soft chiffon..shawl ni sangat sesuai untuk dikenakan dengan baju bercorak especially yang sarat dengan bunga..so pada yang rasa yakin dan selesa ngan shawl kosong bleh la singgah kat blogshop i and tengok2..tengok jer tak beli pon tak pe..i tak marah..


Pada yang tertanya2 kat mana nak beli anak tudung turki/bonnet yang colorful tu..well dear u come to the rite place..blogshop i ade jual dan u bleh pilih mana2 kaler yang suka..padankan jugak ngan shawl2 yang ada dalam blogshop i..harga pasti berbaloi..i jual murah2 jer..tak ambik untung banyak..berdosa..hehe..so guys..i will update u once stock dah online ya..da da..*wave*

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...