22.3.10

Shawlitas Dah Sampai Ke Singapore

Oh i sangat teruja bila dapat order dari Singapore..tak sangka plak bleh sampai ke luar negara..walaupon Singapore tu tak la jauh mana pon ngan Malaysia but still luar negara..i bersyukur sangat kat Allah Swt atas rezeki yang Dia berikan kat i selama ni..

Kepada customer2 ku dari Singapore..thanks for the payment ya..uol memang best..senang berurusan ngan uol seme..esok i akan poskan seme order..dalam masa 7-14 hari uol akan dapat parcel uol..

Hope pas ni dapat order dari brunei plak kan..

Smileeeeeeeeeee!!!!!!

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...