1.7.10

Bersawang....

Hello Peep-pals..

Sekarang ni dah macam malas nak update blog..dan dan berbulan2 lamanya tak bloghopping..ntah kenapa cam malas..as dalam entry sebelum ni..i ada mention yang i ni cam dah hilang semangat dan focus..well pelan2 i tengah kumpul balik semangat and make myself on track again..sangat susah ok..

Bila bloghopped 1 2 blog pagi ni baru ada semangat nak menaip..walaupon tak la penting sangat isinya..sekadar nak bagitau my beloved follower yang i masih hidup dan bernafas..banyak benda yang jadi sejak akhir2 ni..tapi semua melibatkan orang lain yang ada di sekeliling i la..bukan i..hmm..

Perkembangan diri yang terbaru tak banyak sangat..apa yang pasti dan semestinya pasti i masih jugak single..huhu..cuma sekrang sebok buat persiapan untuk wedding my big sis..banyak yang dah prepare..tinggal sikit2 jer lagi..kad belom edar..next week dah bleh start edar la agaknya as Ramadhan pon tak lama ja lagi kan..kang tak larat plak..

I tengah sebok dietkan diri sekrang ni..sebab nak pakai baju lawa masa wedding tu..lelebih plak kan..orang lain nak kawen i yang sebok nak diet..hehe..so sekarang dah 3 bulan i tak makan nasi..hmm...ada jugak ambik supplement skit..well nanti la i update pasal benda ni..bila dah confirm berjaya i update..so far ok la..banyak turun i tak mo cakap lagi..

Activity harian..every morning jogging..twice a week hill hiking..tapi dah 2 minggu tak jogging..sebab puasa & my lil sis pon sebok ngan report dia..but hiking activity still go on..cuma bila dah stop jogging ni agak pancit skit la nak naik..huhu..kat mana hiking? Those yang dok area BM tau la..Tokun Relics..The Best place so far..Jogging plak kat stadium jer..tak leh nak gi jauh2..sebab lil sis LI masuk kol 8..so tak sempat nak balik karang..

Well that's all for today i guess..

P/S: World Cup...Argentina will won this year..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...