7.7.10

Felt Tee Siap Untuk Dipasarkan..

Salam Semua,
As u can see..blog ni dah cam bernafas balik even tak la berapa lancar sangat..meaning?..means ada la entry baru even 2 3 hari sekali kan dari sebulan 1 entry..

So what's new..ok..i baru je siapkan 7 helai felt tee untuk diletakkan kat souvenir shop The Tree Top Walk..this is my second batch..yang first batch dah sold out semua..Alhamdulillah..but this second batch different dari yang first batch..yang ni wording dia banyak lagi la..those yang nak tengok bleh klik sini..why so simple?..sebab tak jual mahal..murah jer jual ni..kalau buat design yang banyak mahal plak nanti...dah customer complaint plak kan..





Actually banyak lagi design bleh buat..bleh letak Elmo jugak..penguin ke..anything la yang sesuai..wording pon bleh letak besar lagi..Now i already have penjahit tee yang dok kat my area..senang la nak order..tak la terkejar2 around the globe cari Tee kan..

For those yang berminat dengan Felt Tee ni, nak tempah untuk pakai sendiri, gathering, family day, nak bagi GF/BF, untuk couple tee ke bleh la contact i yer..kalau yang banyak2 tu please buat tempahan awal..ni jahit tangan ni..bukan mesin..

Wording tu i pakai material dari kain felt..yes wording tu kain ok..kalau basuh tak kuar sebab dah dijahit kan..cara nak basuh, jangan basuh dengan mesin ya..kene basuh ngan tangan jer..ofcoz no bleaching..nak iron..bleh jer direct iron..sebab ni kain..so takde masalah..berminat nak order? email kat cayangalin@gmail.com..ade design sendiri..hantar kat email jugak..let me see whether design tu bleh ke tak nak jahit kat baju..

My next felt tee project is baju reglant..3 helai semunya..hmm..reglant tu cam mana? dah siap nanti i update..Just nak inform..MessyBoo Craft dah ada new logo..semalam 1 hari i design logo ni..lawa tak?ok la..till then..bubbye..enjoy your day..



2 Mind Spoke Hand Wrote:

nn said...

ouh. sangat comel walaupun simple :)

CAYANG ALIN said...

nn: thanks dear..order la..hehe..design sendiri pon bleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...