26.7.10

Finally, I'm Free (For A While)



Nampak tak time counter kat atas tu..bukan yang birthday tu..yang satu lagi..tetiba jer wujud kat situ sejak sebulan lalu kan..yes yes i'm going on vacation.. ke mana..Ho Chi Minh City, Vietnam..kenapa Vietnam..ntah la..this is being chosen by my Big Sis and her friends..actually i menumpang jer..

Big Sis nak gi holiday kali terakhir as a single before dia kawen sept ni..sebab lepas ni nak gi mana pon ngan hubby la kan..so nak gi la ngan kengkawan buat kali terakhir..nak shopping katanya..nak shopping apa tak tau la..for me..i takde la nak shopping mopping seme..i just nak jalan ambik angin dan ambik mood...actually memang dah plan ngan my mom lepas wedding Big Sis nak gi holiday..Bangdung maybe..tapi belom finalize lagi tu..maybe dalam Malaysia jer kot rasanya..sebab my lil sis kan dah masuk study balik..so..tengok la cam mana nanti..

Entry2 lepas ni semenyer auto publish la ya since i'm not around..so uol jangan nakal2 ya..be a good reader..:D..tarra..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...