20.7.10

For Her Wedding











This is all for my sis reception..baru siap dalam 40 batang..260 more to go..takpe pelan2 bleh habes..budget sehari buat dalam 10 ke..paling skit 5 ker.. kan..yang ni i buat 1 hari..weekend ofcoz..pecah jari2 i..huhu..

Uol pk kalau nak beli kat kedai yang cenggini berapa..i tell u roughly i punya ni dalam RM4.00 sebatang..kalau buat sendiri memang la murah skit..kalau beli siap memang la mahal..deiol kene kira upah membuat lagi, masa lagi, letrik lagi kan..i prefer buat sendiri..save money satu hal..kepuasan tu lain tau..i memang suka wat keje2 craft cam ni..so for me it's just my another craft project jer la..

Jenuh jugak last week mencari barang nak buat ni..kiranya..semua kedai kat S. Jaya la me and mummy cari..takde satu pon kedai yang tak masuk..barang yang weol nak tu tak de kedai tu dah nak kene gi cari kedat ni plak..huh..penat woo..sampai malam jugak la..Nanti dah siap sepenuhnya update lagi..:D

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...