11.7.10

I'm Alone..again.....

Start from today (Sunday) i dah pencen jadi supir penghantar orang pegi keje..hehe..my sis dah tamat Latihan Industri kat JPS tu..so start from now i dan tak patah nak pegi keje kol 7.30 pagi (walhal i masuk kol 9.00)..yeapy..

Tapi jauh disudut hati tu sedih jugak..sebab 2 months i'm with her kan..pegi mana pon bersama..tengok wayang..jogging..hill climbing..semua la..even pegi kedai kat bawah tu pon berdua jugak..tinggal i sorang jer la (even berdua ngan mummy)..hmm..tapi nak wat cam mana kan..mati sok pon sorang jugak..so kene terima kenyataan la walaupon ianya sedikit menyedihkan..

Well actually i manage to sooth myself..well i'm very good at covering my sadness and sorrow..except for my anger..i really can't manage it well..huhu..that's my weakness..anyone please help me on that..

Berbalik kepada cerita about my sister tadi..I'm a little sad bila dia made up her mind nak sambung master..well it's good for her..i just berdoa semoga dia berjaya..semalam dia dah bertolak ke kl..hari ni nak ke Johor sebab esok registration day dia..

She forgot to get the duty stamp..and definitely la tak pegi matikan stem kan..so satu hari semalam i dengar dia punya rintihan pasal careless sangat..haih..esok pagi kene bergegas pegi settle semua tu la..sebab registration dari kol 9 sampai 12 jer..

Dia sambung master kat UTHM..U lama dia..so ok la kan..dia pon dah biasa kat sana..so takde masalah untuk dia la kan nak biasakan diri..haih..for me..i lost my good friend..so a lil bit sad (air mata sikit gi nak kuar ni)..nak buat cam mana kan..masing2 ada hidup masing2..so just go on with my life as usual..

Semalam sempat jugak tengok wayang Despicable Me dengan my lil sis before she go..haih..best jugak citer tu..memula tu cam boring..tapi hujung2 tu ok la..so bought her a blouse..same like mine..yellow color..so that when she wear it she will remember me..chewah..tak beli pon dia akan ingat..kakak dia kan..her flesh n blood sister..huhu..

Well..i'm just sad and feel lonely..that all..nak layan perasaan sat..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...