11.7.10

Reglant Tee

Hello Readers,

Seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ni..i sonok sangat nak update pasal felt yang i buat kat reglant tee..ni la rupa reglant tee..actually this tee dah pegi Johor..my sis punya ni..dia dah balik johor bersama2 dengan tee ni..huhu


Tee ni warna dia Light Pink dan Dark Brown


Close up design


I ni actually big fan of reglant tee..bukan apa..bila pakai tu nampak kemas..well tee ni kain dia agak tebal dan selesa..so those yang berminat bleh la order ngan i..murah jer..Tee kosong RM18 sehelai..but kalau nak sekali ngan felt design i kira RM15 jer sehelai..tee je ek..tak masuk felt..

Cakap jer nak color ape..kan i bagitau i ada tukang jahit sekarang..so nak color pe cakap jer..:D..

So those yang berminat bleh la klik blog felt tee i..actually ni blog craft i..but i dah tukar ke felt tee..walau apa pkn any craft yang i buat i will update jugak kat sana..so jangan lupa klik blog ti ya..


http://100stithes.blogspot.com

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Mohamad Nur Hidayat said...

bagi free satu bleh?..eheee

CAYANG ALIN said...

Over ko dek..hehe..bleh jer..after ko tempah ngan akak 10 helai ek..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...