29.7.10

Sakit Kaki La Pulok..


Tetiba jer kaki i ni sakit kat bahagian tumit tu..pastu lenguh2 kat betis sampai ke peha..camno nak vacation ni..tadi dah beli Counterpain kat pharmacy bawah..memula pharmacist tu suggest Voren..sekali ada diclofenac plak..i allergic dengan dadah ni ok..dadah? actually i allergic dengan pain killer jenis ni..yer diclofenac adalah sejenis NSAID yang jugak dikenali sebagai pain killer..kalau i ambik jugak mata i akan mula membengkak..jadi cam katak..2 kali i kena..ada several NSAID yang i tak bleh ambik..haih..teruk cam ni..


So i ambik Counterpain jer la..selamat..mana la tau kot2 sapu2 bengkak plak kaki..naya i..esok dah nak gi KL dah..lusa pagi kol 9.00 berlepas ke Ho Chi Minh..hope selamat sampai dan balik in one piece..hehe..

3 Mind Spoke Hand Wrote:

Faisal Admar said...

wah dalam sakit2 boleh melancong lagi?

armouris said...

info tentang sakit kaki di SIHAT SELALU - Punca Sakit Kaki

CAYANG ALIN said...

FA: hehe..plan dan sebulan lebih..sakit kaki ni baru lagi..

Armouris:thanks bro..dah urut2..so dia dah baik..salah urat ni..salah pakai kasut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...