13.7.10

She's about to change her status..

I tak pernah update pasal my big sister punya wedding preparation kan..yes yes..dia nak kawen..this coming sept..kenapa tak update..blog ni dah lama terabai..tu la pasalnya..actually dah banyak yang settle..tinggal goodies punya benda ja lagi yang belom complete..lain semua dah settle..

Kenapa i yang sebok..sebab my big busy travel here and there..so dia memang tak de masa nak buat semua tu..so i je yang macam banyak masa..so i la ambik alih semua tugasan..ok per..at least i dah ada pengalaman kan..nanti my wedding (tatau la bila n dengan sapa kan) i dah tau dah nak buat apa..

Apa yang masih belom settle isi kandungan dalam paper beg..yang ni tak bleh beli awal..nanti rosak plak..then bunga telur..dah sampai..cuma nak satukan jer..so nak kena beli ribbon seme la kan..hantaran as usual lagi 2 minggu baru nak pk2 nak buat..i pandai ke..?..ofcoz darling..ingat i ni kayu sangat ker..tangan ni tangan seni tau..

Cantik ke? hmm..masing2 mata la kan..tak semestinya u cakap tak elok semua orang dalam Malaysia cakap tak elok..dan tak semestinya u tengok elok orang lain tengok pon elok jugak..reti..? so pendek kata..bergantung pada mata masing2 ya..so kalau tengok rasa tak elok diam2 jer..coz that's your own perception..

P/s: Haih...sekarang ni malas tol nak snap picas..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...