17.8.10

7 Hari Berpuasa

Sedar tak sedar dah 7 hari kita berpuasa..kan kan kan..seronok plak rasa puasa tahun ni..tak la letih sangat even dah berbulan2 tak makan nasi..even sahur pon tak..makan roti Gardenia Breakthrough, kepingan ayam giant (bornless) n salad jer everyday..

Badan ada susut sikit..habes la baju untuk pakai kenduri kat tailor tu..mesti besar jadinya..hmm..takpe la..kot2 lepas raya nanti gemok balik ke..huhu..so kawan2 dan beli kad raya? i rasa i tak send sesape kad kot..actually dah 2 3 tahun dah tak send kad raya..cam malas pon ada..so tahun ni pon tak..ringan keje posmen yer..tak teruk2 nak ngantar kad raya banyak2..

Apa juadah untuk berbuka hari ni..? masak ke main tunjuk2 kat bazaar ramadhan..? pada yang masak selamat masak..pada yang tak sempat tak pe la..beli jer senang..cam i..mummy masa ka kat rumah..yer yer i ni anak dara yang paling senang..beli tak masak tak..mummy siakpkan kat rumah semua..i balik buat air dan makan..bukan malas ya..no no..jangan salah paham..mummy nak masak nak buat cam mana..

Cam mana ngan baju raya..dah siap ke..nak tanya dah buat tak kena sangat..sebab mesti dah tempah sebelum puasa lagi kan..sebab bulan puasa tailor tak mo ambik dah tempahan..cam i..dah siap..tapi bukan baju raya..baju untuk kenduri kakak i 16 Sept ni..so tahun ni takdo baju raya..pakai baju lama je..takpe la kan..bukan budak2 pon..

Petang ni ingat nak gi bazaar ramadhan..nak beli air..tapi hujan plak..hmm tengok la cam mana..Selamat berbuka puasa semua..jangan lupa terawih ya..

2 Mind Spoke Hand Wrote:

Signorina Syima said...

tahun ni ko antar kad raya kat aku k??

berat ko dah susut?? jeles ni...

CAYANG ALIN said...

Nak ker..huhu..berat aku susut pon still lebih berat dari ko..huhu..ko aku tengok sedang2 elok dah tu..kurus sangat pon tak elok jugak..sekarang ok pe..sexy gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...