30.8.10

Puasa hari ke 20..

Tak lama lagi nak raya..preparation..biasa2 jer..mood raya takde tahun ni..sebab semua orang kat rumah memikirkan nak kenduri kawen kan..so takde sape pon yang focus preparation untuk raya..as for me..same..malas nak pk..serabut otak memikirkan preparation kenduri my sis..dia lagi serabut la kan..nak uruskan kerja2 kat pejabat agama la apa la..

Rupanya susah jugak nak kawen..macam2 nak kena buat..hal pejabat agama pon remeh jugak..blood test la.. apa la..susah la..tapi elok jugak cam tu..so that orang tak ambik mudah hal kawen ni..tak suka cerai cam tu ja..kalau susahkan hal kawen ni at least they will think banyak kali la nak cerai n kawen lagi kan..dah kwen tu susah giler..sesenang je nak cerai..tapi kalau dah tak leh diselamatkan nak wat cam ner kan..kuasa Allah..

Haih..sepuluh hari lagi nak raya..kejap jer rasa puasa tahun ni..hari ni mood adalah sedikit emo..ntah la pasai pa..umur meningkat tua ni..emo jer keje..takkan nak manopaus kot..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...