19.8.10

Suram + Sunyi = Boring

Makin lama makin suram jer hari2 yang dilalui..makin lama makin busan jer..kenapa ya? FB pon dah cam lesu dan sunyi..semua pon dalam mood posa a.k.a tak larat..nak main game kat FB lappy plak lembab cam siput tutt..so kalau bukak tu memang lembab giler la loading..kalau main cafe world memang hang terus la..haih..kesian lappy ni..cam tuan dia dah jadinya..esok bawak alatan mengait la..baik mengait daripada mengadap FB yang semakin sunyi dan muram..

Actually takde idea mau update apa ni hari..so sebab tu cam hambar jugak entry ni..Selamat Berbuka semua..makan tu ingat aku ya..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...