22.11.10

Kenapa KL?

Dah sebulan blog ni tak berhapdet..takde benda nak dihapdetkan sebenarnya..tengok betapa busannya life i ni..takde benda yang happening berlaku dalam hidup ni..semuanya cam biasa2 ja..stress ja yang bertambah2..macam2 nak kena pk..walaupon benda tu bukan berpunca dari i..hmm..whatever la..

Best ke life kat KL..apsal semua orang sibuk nak pindah dok KL..yer la kat kl tu semua ada..tapi kan ke sara hidup tinggi..sesak ngan kete..jam sana sini..bising..jadi tempat lambakan warga asing..best ke tempat cam tu..pelik..

Ke dorang semua terpaksa pegi sana sebab nak cari rezeki..kat hometown dorang tak bleh cari rezeki ke..? rezeki kan di mana2..kenapa mesti pegi KL jugak..bleh ke survive kat sana ngan gaji yang biasa2 jer..i yang dok kat hometown pon tak bleh nak survive..cam mana la keadaannya kalau i dok KL..mungkin melarat or puasa tiap2 hari..

Tapi i masih pelik kenapa dorang semua nak dok KL..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...