8.12.10

Salam Maal Hijrah Untuk Semua

Selamat menyambut Tahun Baru Hijrah kepada semua muslimin dan muslimat..Kejap je dah masuk tahun baru..dah tak berapa lama dah nak masuk tahun baru masihi pulak..semakin hari hidup ini dirasakan semakin pendek..sepanjang tahun rasa macam tak sempat jer nak buat apa2 pon..neway siapa kita semalam tidak penting..yang penting siapa kita hari ini, esok dan hari yang mendatang..tak guna nak kenang perkara yang lepas..mana2 yang tak tercapai tu hope 2011 boleh capai..life kita..so apa nak kecoh2 kalau tak capai target..next year kita pulun lagi..think positif nehh..

For my family tahun 2010 tak kurang indahnya..banyak perkara berlaku dalam kuarga actually..apa yang paling menyeronokkan my family is my big sister dah pon menamatkan zaman bujangnya..alhamdulillah..so semua tengah menunggu good news jer la sekarang..hopefully 2011 akan menyerikan lagi kuarga kami dengan kehadiran ahli baru..3 generation..haha..amin..

Apa yang menarik lagi..my lil sister tamat pengajian (degree) dia dengan jayanya dan membanggakan..so after berfikir panjang dia buat keputusan untuk proceed dengan master pulak..semua pon menyokong penuh memandangkan dia punya target nak mengajar after habes belajar..so buat la apa pon..asalkan happy...

As for me myself..i'm still me..takde banyak perubahan besar yang berlaku dalam hidup i buat masa ni..i shrink a lil bit, i dah covered my hair *almost a year* dan berjinak2 dalam dunia perniagaan online..hope semua berjalan lancar..hope dalam 2011 ada la "benda baru" berlaku dalam hidup i sebab i've been in monotonous life for almost 3 years now..dan sebenarnya i dah start busan..haha..ada masa lagi beberapa minggu untuk merangka pelan bagi 2011..to make my life more interesting..

So 2011 tak de azam..since dah masuk hujung 20 an *i'm not a girl anymore..turn to lady now* i need to be more specific on what i'm doing through out the year..so kena start planning dah..takut masuk usia awal 30 an tak ready plak..yang penting emosi kena ready..haha..

So till then..semoga success dan happy selalu..tarra..



0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...