28.2.10

Sticky Mode: Scroll ke bawah untuk entry baru ya..

Agak lama i tak update blog ni..bukanya apa i agak bz ngan blogshop i yang baru..apa yang dijual di sana ?..ya kepada kamu kamu kamu yang cantik manis yang memang fan of shawls..sila la ke blog saya dan browse all the new collection yang saya baru update..chewah..i jual shawl..


For those yang mencari2 kain chiffon untuk buat baju..i jugak ada jual kain chiffon..tak banyak la sebab kebanyakan dah digrab orang sebelum i upload kan lagi..material super lembut ok..sangat lawa..nak tengok sila klik kat sini atau klik gambar kat bawah..i jual murah2 jer..free postage tau..kira uol bayar harga yang uol tengok kat blog tu..


Bayaran bleh dibuat melaui Maybank2u atau CIMBclick..so kamu kamu kamu yang cantik manis jangan lupa jadi follower shawlitas tau..sebab banyak lagi promo dan update lepas ni..add jugak kat Twitter & Facbook..Happy Shopping...




26.2.10

Umor makin meningkat...Sedih..*sob sob sob*

26 Feb 2010
HAPPY BIRTHDAY TO ME..
Dah tuo den..

&
Selamat bertunang tu my big sis..
Hari yang sama plak tu..

20.2.10

Dukacita..

Salam Peep-pals,
Tajuk pon dah bleh explain kan..yer i tengah dukacita ni..semak perut..shawl kat blogshoppe dah semakin susut..nak update stock pon tak leh sebab supplier pon takde stock..tensinya..wholesale customer dah tanya2..hadoi..harap2 minggu depan dah clear kastam stock2 tu semua..dari last week stuck kat port menurut kata supplier..buat masa sekarang i cuma ambik kat 1 supplier jer..sebab x nyempat lagi nak cari supplier lain..nak kena cari backup jugak nampak gayanya ni..

17.2.10

Blog aku bersawang lagi..buang sawang dulu..shoh shoh..*halau spider..

Hello Semua..
Blog ni terbiar sampai CNY pon tak wish..HAPPY CHINESE NEW YEAR TO ALL..haha..bleh la no..dari tak wish langsung..Valentine?..hmm tak tengok TV ka..kan kata tak boleh sambut..ngeh ngeh ngeh..i memang tak pernah sambut pon..cuma sambut Wedding Aniversarry Mom & Dad jer..14 Feb 1975..terer tak mom & dad i..kawen valentine's day tu..huhu..zaman tu mana la they both tau kan..

HAPPY 35th Anyversarry to my Beloved Mom & Dad..
Semoga Kekal Bahagia walaupon berjuta badai melanda..

Dah 35 tahun they both kawen..hmm..lama tu..walau bertalu2 badai melanda they both still tetap bersama..i rasa kalau pasangan lain dah lama cerai berai..but mom & dad still bersama..sabar menghadapi cabaran dan dugaan..especially my mom la kan..sangat penyabar..memang susah la nak jumpak perempuan macam ni lagi dalam dunia..seriously kalau i memang takkan tunggu lagi lagi..but mom tak pernah bising2 kat my dad..maybe sebab my dad first love dia kot..makanya my mom mencintai my dad sepenuh dan seikhlas hatinya..i bleh ke jadi cam tu..tatau la kan..huhu..

Mom seorang isteri yang baik..for me..takde leter2 tak tentu pasal..tak cemburu..yes..my mom bukan jenes yang cemburu sampai spy suami sendiri or call tak berhenti2 (sehari 10 kali call)..mom bukan jenes yang cakap kasar tengking2 tinggi2 suara..marah tu marah jugak kadang2..tapi tak la sampai nak tinggi suara tengking2..kalau dia marah..dia diam jer tak cakap..

My dad tu beruntung dapat wife cam my mom tu..kalau dapat cam i..tak tau la..rasanya tiap2 hari kena panggil tukang betulkan rumah..i ni panas baran orangnya..hehe..kadang2 kol 3 4 pagi nak makan..mom bangun masakkan apa yang dia nak makan..makan nasi pinggan mom yang angkat pegi sinki & basuh..kadang2 jer dia buat sendiri..basuh tangan pon mom tak bagi pegi sinki..dia ambik air basuh tangan bagi kat meja makan..kuar shopping, barang pon dia tak bagi bawak..semua mom n we all yang bawak..dad lenggang kangkong jer..keje kat rumah memang langsung tak buat la..mom tak kasi..semua dia buat sendiri..kadang2 tu jer kalau dad tak leh tido..dia gi bersihkan dapor la apa la..walaupon dapor tu dah sedia bersih..dah takde benda nak buat sebab semua mom dah buat..dia kilatkan sinki n paip sampai bleh buat cermin..itu la kasih sayang seorang isteri..i bleh ke..hehe..tak kot..hehe..so apa yang my dad buat kat rumah..?rehat jer..tengok tv..buat keje2 biz dia..tu jer..

That's my mom & Dad..orang dulu2 kawen sampai beranak bercucu..i hope i pon akan kawen kekal sampai beranak bercucu..sampai sini jer..tarra..

11.2.10

Happy Happy Happy..100 Kali Happy

Salam peep-pals,

Haha..i sangat happy dan berbunga2..kenapa..hehe..sebab seperti yang cakap semalam stok baru yang superlicious dah sampai..huhu..sangat lawa..semalam dah tangkap2 gambar untuk upload dalam blogshop (klik untuk ke blogshop i)..model blom balik..so nunggu dia balik esok baru ambik gambar..hehe..

Satu perkara lagi yang membuatkan i berbunga2 hari..balik semalam mummy bagi Birthday present..bagi awal katanya..memandangkan dah beli..bukak jer..wahhhhhhhhhhhh..kembang kuncup hidung den nengok present tu..tak disangka2..memang dah lama nak ni..plan nak beli last2 dapat free..soka hati ni...siap warna pink lagi..sangat sweet dan girlish..suka suka *sambil tepuk2 tangan*..hehehe..




Thank mak & ayah sebab bagi present ni..thanks sangat2..i know that both of you love me so muchos..and i love you too..ayah..walaupon selalu bertegang urat but deep inside my heart you are the best dad i ever had..deep inside my heart too..i love you more than anything in this world..takde sape bleh sangkal pertalian kita or stand between us sebab i am your flesh and blood daughter..we are family..we always care for each other..we always protect each other..nobody will left behind..thank you so much for everything..*sob sob*..tetiba sedih plak..



P/S: gambar present tu nanti bila tiba masanya i upload..tak best tunjuk awal2..tak seri la nanti..

10.2.10

Stock Shawl baru dah sampai..

Salam peep-pals,

I rasa soka hati sangat2..sebab stock shawl baru dah sampai..sedikit masa lagi i akan upload kat Shawlitas BlogShoppe..shawl kali ni jenis pashmina net..material dia mixed cotton..ringan dan tak panas..sangat senang nak pakai..tak payah pakai pin/brooch pon bleh..i ada satu warna putih..suka pakai shawl jenis ni sebab selesa..

Stock kali ni jugak termasuk plain shawl assorted colors..material soft chiffon..shawl ni sangat sesuai untuk dikenakan dengan baju bercorak especially yang sarat dengan bunga..so pada yang rasa yakin dan selesa ngan shawl kosong bleh la singgah kat blogshop i and tengok2..tengok jer tak beli pon tak pe..i tak marah..


Pada yang tertanya2 kat mana nak beli anak tudung turki/bonnet yang colorful tu..well dear u come to the rite place..blogshop i ade jual dan u bleh pilih mana2 kaler yang suka..padankan jugak ngan shawl2 yang ada dalam blogshop i..harga pasti berbaloi..i jual murah2 jer..tak ambik untung banyak..berdosa..hehe..so guys..i will update u once stock dah online ya..da da..*wave*

7.2.10

Sale?


8 Feb 2010 (1 Hari jer)

Nak tau apa yang sale..sila klik gambar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...