24.11.10

Yang Ku Mahu....

Apa yang i nak sekarang ni..banyak sebenarnya..cuma terdaya tak terdaya nak memilikinya ja..haha..kalau i orang kaya bleh la capai..tapi sekarang ni miskin la..pokai..habuk pon tarak..haha..kesian kan..nampak cam cool..hakikatnya..haih..payah nak cita..apa2 pon ni la wish list i..

My Wish List
A new handphone (Blackberry maybe)
Lancome Miracle
Holiday to Europe
Holiday to Melbourne (Again)
A new laptop/notebook
A new camera (light weight & slim one)
SK11 Miracle Water
Treadmill
An Oven
Bulks of RM (to settle all my debts...*sigh*)


These are what i can think of rite now..haih..ada lagi..cuma malas nak letak..wat panas hati n bebulu mata ja..hmm..bleh ke dapat?

23.11.10

Hari-hari yang indah dalam November 2010..




























Hari-hari yang indah dalam hidup ini..bila di lihat2 kembali..rupanya hari-hari yang lepas tak la sebusan yang disangkakan..ni la hari-hari yang indah dalam bulan November 2010..

22.11.10

Kenapa KL?

Dah sebulan blog ni tak berhapdet..takde benda nak dihapdetkan sebenarnya..tengok betapa busannya life i ni..takde benda yang happening berlaku dalam hidup ni..semuanya cam biasa2 ja..stress ja yang bertambah2..macam2 nak kena pk..walaupon benda tu bukan berpunca dari i..hmm..whatever la..

Best ke life kat KL..apsal semua orang sibuk nak pindah dok KL..yer la kat kl tu semua ada..tapi kan ke sara hidup tinggi..sesak ngan kete..jam sana sini..bising..jadi tempat lambakan warga asing..best ke tempat cam tu..pelik..

Ke dorang semua terpaksa pegi sana sebab nak cari rezeki..kat hometown dorang tak bleh cari rezeki ke..? rezeki kan di mana2..kenapa mesti pegi KL jugak..bleh ke survive kat sana ngan gaji yang biasa2 jer..i yang dok kat hometown pon tak bleh nak survive..cam mana la keadaannya kalau i dok KL..mungkin melarat or puasa tiap2 hari..

Tapi i masih pelik kenapa dorang semua nak dok KL..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...