23.1.11

Final Badminton Terbuka Malaysia

Apa yang dapat i katakan ketika ini..i stress sebab tak dapat tengok badminton final..dah dekat kul 5.00 pm..i masih di office..by the time i sampai rumah..dorang dah habes main pon..T_T...sakit ati pon ada..huhu...

Semalam Datuk Lee Chong Wei berjaya menumpaskan Chen Long dari China..kata pengulas percaturan Lin Dan tidak kena dengan menarik diri daripada perlawanan menentang Datuk Lee Chong Wei di semi final semalam..Dia meletakkan Chen Long di tempatnya dengan harapan Chen Long ranking ke 3 dunia mampu menumpaskan Datuk Lee Chong Wei yang dah 6 kali menjuarai kejohanan ni..Rasa2 kalau Lin Dan main sendiri bleh menang tak dia..harapan dia agak tinggi kalau dia main sendiri..dia tarik diri atas masalah kesihatan..mungkin jugak la..dia malu la kalau tetiba kalah plak ngan pemain ranking pertama tu kan..

Tapi hari tak dapat tengok pulak Datuk Lee Chong Wei Lawan ngan Taufik Hidayat..hadoi...tension2..haih..hope dia bermain ngan baik macam mana dia main semalam..semalam nampak sangat dia menang mudah dengan Chen Long..set pertama 21-9 set kedua pon sama..kejap je permainan..tak sama masa dia lawan ngan Lin Dan..nampak stress, penat dan struggle..Go Chong Wei..haha..

P/S: Tapi i tetap kecewa tak dapat tengok hari ni..T_T..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...