12.1.11

Harap interior jer lawa, food hampeh...

Semalam me and mummy pegi makan kat luar..actually mummy nak belanja i makan since dia dapat duit kutu..so we decided to have our dinner at Old Town..i tak bawak Hp..cam lagi la tak bawak kan..tu sebab tak de pic nak tempek kat sini..i order Asam Laksa with Cendol with Gula Melaka..mummy plak order Curry Mee ngan Nan Yang C (kopi ais la senang citer)..then we order roti kawen dia (dalam menu nama dia best lagi)..

So dipendekkan citer..rasa semua makanan tu except roti kawen memang tak sedap dan tak worth for money..my asam laksa tu kuah dia di buat dari ikan sardin dalam tin tu ok (i know ok..i tak buta lagi tengok dan rasa ikan dia tu..plus tulang pon ada..)..then curry mee to mee dia dah la keras macam baru kuar dari plastik..my drink sucks..baik makan cendol kat mamak (sape soh ko order..banyak air lain yang tu jugak ko nak)..mom's drink dia kata ok la..dia suka but for me gila pahit..huh..memang tak pegi toilet seminggu..Roti kawen dia ok la even tak perfect macam dolu2 punya Old Town..

I tak tau Old Town tempat lain macam mana..tapi kat my place ni memang sucks la..curry mee & asam laksa tu masing2 harga dia RM6.90..lebih sedap lagi yang tepi jalan punya..murah plak tu..My Drink Rm7.50..ohh sangat tak worth it..abang mamak cendol bismillah punya baru RM1.40 siap ada kacang merah..Mom punya drink RM4.00 plus..i can bancoh better than that for free ok..haih..mencik. mencik..Old Town my place i pangkah siap2..nak pegi setakat nak minum milk tea and have some bread tu boleh lagi la..tu jer la kot yang tak berapa lari rasa dia..




0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...