10.1.11

My lil cousin.....

Ni cousin i yang paling kechik..baru 1 tahun lebih..anak adik bongsu mummy..mummy ada 10 siblings all together..sebab tu la adik bongsu nak sebaya anak dia...budak kechik ni sangat garang ok..haha..dah usah didekati..kire kalau orang nak kidnap payah la..sebab dia memang tak mau dengan strangers..bleh tengok n main2 dari jauh jer..pegang tak boleh..memang dia jerit2 dan kuntau2..haha..

Muka dia exactly macam abang dia yang sulung..abang yang sulung aged 21..hmm..baby accident i guess..sebab abang yang second pon dah 15 years old..yes the only daughter..i nak sebut diri kakak pon cam geli..haha..sesuai ke?




Puteri Aliesya Aliya


2 Mind Spoke Hand Wrote:

BUNGA said...

comelnya cousin awak :)

CAYANG ALIN said...

hehe...tapi taknak kat orang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...