10.1.11

Tak sangka Faizal Tahir pon pandai buat magic..

AJL semalam adalah sangat mengejutkan..i wonder cam mana perkiraan juri..cam mana dorang nilai performance dan bagi markah..bukan nak kritik..semua pon bagos..kalau tak bagos tak bleh la nak pegi akhir kan..kita pon tak aspect they all to be perfect cam dalam album tu..tapi some tu cam terkantoi tak bleh nyanyi life rupanya..kadang2 kita kena thank to reality program jugak..sebab dorang ni dah well train nyanyi life atas pentas..so suara tu ala2 maintain gitu..tak la kucil teruk sangat..some tu memang ketara sangat terkucil dia..yang pancit tak cukup nafas di hujung2 lagu pon ada..kalau Fauziah A.Daud ada ni memang syok jugak dia bagi komen..haha..

Apa2 pon tahniah la pada yang menang..dah menang nak buat cam mana..nak kata pon tak boleh..sebab yang jadi juri bukan calang2 orang..semua otai2 dan sifu2 belaka..dorang lagi pandai menilai..lagi pun..apa aku kesah..bukan dapat portion pon dari duit yang dorang menang..haha..


P/S: Tajuk tu bukan tak de kena mengena ya..those yang tengok AJL25 semalam paham la..yang tak tengok korek2 dalam tonton.com tengok ya..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...