2.11.11

Night Travel Fair @ i.City Shah Alam


28 Oct - 30 Oct 2011
5.00pm - 12.00am
i.Walk, i.City

Last week weol ada exhibition kat i.City Shah Alam..malas nak cita bab crowd..coz mengecewakan..malas nak comment keje2 yang dibuat oleh team Tourism Malaysia..coz triple mengecewakan..seriously..kalau setakat nak melepaskan batuk kat tangga or nak habeskan budget tahunan baik tak payah buat or hired event planner jer..sebab memang hampeh giler ok..tapi apa yang mengubat ati yang sakit giler dan mata yang jugak sakit gile tengok dorang dok menggedik adalah Boboiboy ni...hahah..i yang tak pernah minat ngan cartoon ni pon dah terminat..





Actually best rupanya cartoon ni..sangat best ok..cuma citer dia pendek2 jer..setanding ngan citer2 cartoon luar negara..Upin & Ipin dah tenggelam dah..sekarang kids go for Boboiboy..dia ada jual cd sampai episode 12..devided kepada 3 cd..1 cd RM18..kaau beli 3 sekali gus dapat la harga RM45..ada jual tee gak..

Kids yang tunggu episode seterusnya kena la layan episode2 lama dulu sebab menurut staff animonsta studio dorang tengah buat episode 13..so sabar menanti ya..oh ya..i baru tau yang founder Boboiboy ni dulu keje ngan Upin & Ipin..keluar dan create this Boboiboy & the gang character..no wonder la character dia nak lebih kurang jer bentuknya...anyway semoga animonsta studio terus berjaya dan terus produce good n quality product..chiow..

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...