13.11.11

Sutera Bidadari Rocks My World!!!






I baru jer habes baca Sutera Bidadari dari Ramlee Awang Murshid dan i sangat-sangat teruja ngan siri kali ni..sebab memang best giler..kali ni corak penceritaan dia sangat mantop dan berbeza..banyak watak baru yang diwujudkan dalam siri kali ni dan kesinambungan antara watak dan jalan cerita sangat smooth dan perfect..mean bila baca tu takde persoalan yang tak terjawap di tengah2 cerita...yang ada cuma di hujung sebab i bet ada sambungannya..dan i tak sabar nak tunggu sambungannya tu..





For this time being..i akan start baca ADAM..yer yer lama punya..tapi i baru nak baca sementara nak tunggu Fiksyen 302 yang bakal keluar Disember 2011 ni..tengok cover pon dah seram..hah...i sokong penulis malaysia..thank RAM sebab buat novel-novel yang sangat best which membuatkan i tertunggu-tunggu novel style mana plak nak kuar pas ni..




P/S: Pictures Courtesy of RAMFC

0 Mind Spoke Hand Wrote:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...